مشاوره حقوقی رایگان - گروگانگيری زن توسط پدر زن

سلام. پدر زن من بخاطر اختلافی که من با پدر زنم دارم به زور زن من را در خانه اش نگه داشته و نمیزاره به خونه من بیاد. من باید چکار کنم میتونم مامور کلانتری ببرم و زنم رو برگردونه. و سوال ديگه اینکه میتونم از پدر زنم شکایت کنم تا پدرزنم باید ازم رضایت بگیره؟ من و زنم باهم هیچ اختلافی نداریم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید همسرتان شاکی شود وشکایت داشته باشد البته شمامی توانید بعنوان اعلام کننده جرم درصورتیکه شاهد باشید میتوانید اعلام جرم کنید ولی بعدا همسرتان هم باید باشماهمکاری کندوبعنوان شاکی شکایت کند