مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین

باعرض ادب و احترام ....
بنده یه ماشین پراید به مبلغ 12٫5خریدم مدل 85قولنامه هم تنظیم شد، 10میلیون نقد دادم و 2٫5میلیون هم قرار بود 3ماه بعد موقع انتقال سند بدم .... قرار بود ماشین هم از لحاظ فنی، بدنی، و قانونی سالم باشد، و بابت الباقی پول نیز چکی دریافت نکردند چون آشنا بودن .... بعد از یک هفته فهمیدم که ماشین روغن سوزی داره چون روغن هیدرولیک استوپی ریختند تا اون موقع مشخص نشد، از لحاظ بدنی هم تصادفی بود... من با فروشنده صحبت کردم اما تخفیفی نمیده یعنی قبول نمیکنه که ماشینش خراب بوده، زیر حرفش میزنه نه برگ قولنامه میده نه سند، چون ماشین الان دو تومن خرج داره من خیلی بیشتر از قیمتش خریدم میخوام تخفیف بگیرم که ماشینو درست کنم اما قبول نمیکنن ... در کل منو فریب دادن ماشین خراب رو به عنوان ماشین سالم غالب کردن .....
لطفا راهنماییم کنین باید چیکار کنم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر معیوب است می توانید باستنادخیارعیب شکایت حقوقی مطرح کنیدومطالبه ارش وخسارت کنید یااینکه فسخ کنید