مشاوره حقوقی رایگان - دیه انسان کامل

سلام علیکم برادر، اخوی بنده سال پیش تصادف کرد و تسلیم درگاه حق شد با پول دیه ایشون رو گفتیم برا بچه هاش خونه بخریم که برا اینده در نبود پدرشون سرپناه داشته باشن حالا سوالی که دارم این هستش که تاریخ فوت ایشون 10فروردین 97بود ولی پولو امسال میخوان بدن یعنی بعنوان مثال اگه یه خونه صدمتری اون موقع 200میلیون بود همون خونه الان 400میلیونه حالا این مابه التفاوت رو که خداوکیلی حرف عادلانه ای هستش بیمه میده به نظرتون اگه پیگیری کنیم ممنون میشم اگه جواب سوال بنده رو لطف کنید بدین یاحق

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

چون در ماه حرام به رحمت خدا رفتن بیمه امسال باید مبلغ 360 میلیون به شما پرداخت کنه.بالاتر یا پایینتر از این ممکن نیست.

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام جواب همکار محترم کامل و گویا است