مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو با اجرا گذاشتن مهریه

سلام وقت بخیر. همسر بنده مهریه خود را از طریق ثبت به اجرا گذاشته و توقیف ماشینم رو گرفته و چون از نظر ثبت ماشین مستثنی بحساب می اید ماشین رفع توقیف شده و به ایشان هم ابلاغ شده و ایشان هم از پرونده انصراف دادن و احتمالا بخواهند از طریق دادگاه اقدام کنند ایا بنده حالا که خودرو رفع توقیف شده و هیچ احضاریه از طرف دادگاه تا کنون ندارم میتوانم خوردو را بفروشم؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام چون مستند مهریه سند رسمی و عندالمطالبه است فروش خودرو در این زمان فرار از دین است