مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه و تامین خواسته مهریه

سلام من زوجه هستم مهریه ام و اجرا گذاشتم و زمین و ماشین شوهر رو توقیف کردم
من یکسری طلاجات داشتم که سه سال قبل به عنوان قرض دادم به شوهرم تا به عنوان سرمایه استفاده کنه
و اس ام اس ازش دارم که گفت طلاهات و برات میخرم و خانوادم شاهد هستن که طلاهام و بهش دادم و فروخته
استرداد طلا نزدم ایا میتونم زمان رسیدگی به پرونده مهریه ام به قاضی شاهدام و متن نوشته هاش و نشون بدم و بگم تا طلاهام و نداده رضایت نمیدم و ماشین و زمین تا اون زمان توقیف باشه

پاسخ ها :

كامران  دولتي

جناب آقای كامران دولتي :

با سلام.شما یا از طریق تامین خواسته توقیف کردین که در این صورت ظرف مهلت 10روز باید نسبت به مهریه دادخواست خود را از طریق دفتر خدمات قضایی تقدیم کنید یا همزمان با مطالبه مهریه تقدیم تامین خواسته داده اید.در هر دو صورت توقیف خورو و ملک از بابت مهریه بوده و در جلسه دادگاه مربوط به مهریه مطالبه طلاجات قابل استماع نیست..و باید در خصوص استرداد طلاجات مستقلا تقدیم دادخواست کنید و اگر قبل از صدور حکم بخواهید اموالی توقیف کنید باید با نظر دادگاه مثلا ده درصد ارزش طلاجات, خسارت احتمالی در صندوق دادگاه یا شورای حل اختلاف تودیع کنید اگر ارزش ریالی ملک و خودرو بیشتر باشد میتوانید مازادشونو در قبال طلاجات توقیف کنید.

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

برای طلاجات باید داخواست بدید
میتونستید همزمان با داخواست مهریه بدید
ولی الان داخواس جداگانه بدید