مشاوره حقوقی رایگان - اقامت بیشتر از 4 ماه با مهر خروج دانشجویی برای دانشجویان خارج از کشور

با سلام
من دانشجوی دکتری هستم در آمریکا و دارای معافیت تحصیلی تا 1403. از دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن مهر و اجازه خروج دانشجویی گرفتم و حدود 4 ماه پیش اومدم ایران. چون منتظر ویزای جدید آمریکا هستم، دانشگاه بهم اجازه داده از ایران کلاس ها رو بگذرونم و نیازی به گرفتن مرخصی نبوده. پس الان 4 ماهه ایرانم ولی هنوز دانشجو هم هستم آمریکا.
مهری خروج دانشجوی من نوشته اجازه دارم از مهر پارسال تا آخر شهریور امسال 3 بار از کشور خارج بشم به شرط اینکه مدت اقامتم بیشتر از 4 ماه نباشه مجموعا.
حالا سوال من اینه: من دی ماه سال قبل اومدم و روز دیگه مهلت 4 ماهه من تموم میشه و باید از کشور قبلش خارج بشم وگرنه اون مهر خروج رو از دست میدم و باید دوباره با نامه و شورا و ... درخواست اجازه خروج بدم. دیروز رفتم اداره گذرنامه و حرف عجیبی شنیدم، که میخوام از صحتش اینجا مطمئن بشم. یکی از مامورین پشت باجه ی اداره گذرنامه بهم گفت که باید تا قبل از اتمام 4 ماه خارج بشم از کشور، ولی اگر برم بیرون و بالافاصله برگردم ایران، دوباره میتونم چند ماه ایران باشم و اگر خواستم خارج بشم از همون مهر خروج میتونم استفاده کنم. و دلیل این اتفاق رو هم این بیان کرد که چون دفعه پیش که اومدم ایران توی دی ماه سال قبل بوده، چند روز دیگه مهلت 4 ماهه سال قبلم تموم میشه و اگر برم خارج و برگردم چند روز بعد، مهلت 4 ماهه جدیدی که مربوط به سال 98 هست رو دوباره خواهم داشت. یعنی منظور این بود که چون 4 ماهی که الان مهلتم تموم میشه توی سال شمسی قبلی شروع شده، الان برم و بیام یه چهارماه دیگه میتونم ایران بمونم چون در سال شمسی جدید هست.

میشه لطفا این نظر رو بررسی کنید و بگید که آیا من اگه برم یه جایی مثل ارمنستان و دو روز بعد برگردم واقعا دوباره میتونم چند ماه ایران بمونم یا نه؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

بله
مهلت شما 4 ماهه
باید مهر خروج در گذرنامه شما ثبت بسه
باید یه خروجی داشته باشید