مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دادن نفقه به چه صورت است؟

با عرض سلام و خسته نباشید
قبل از طرح سوال تشکر می کنم که این وقت رو می آید برای پاسخگویی و رفع مشکلات مردم
سوال بنده اینه :
همسر من اصلا از مسائل زناشویی خوشش نمیاد و دوست نداره و باید یا با زور و یا با دادن باج و... این کار رو انجام بده
اولا بنده چطور میتونم در دادگاه ثابت کنم این مسئله رو چون فرزند ندارم و قطعا شاهدی هم نمیتونم داشته باشم؟
دوما دادن نفقه به چه صورت است؟
یعنی همینکه توی خونم هست و من گوشت و مرغ و برنج و لباس و... میخرم همین ها نفقه هست یا نه باید هزینه این ها رو بدم به عبارتی پول باید بدم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نفقه هرگونه نیازهایی است که عرفا زنان به ان احتیاج دارند وشامل تهیه مسکن و خوراک وپوشاک وهزینه های ارایشی وبهداشتی است
باتوجه به تهیه مواردفوق ظاهرزندگی شمادلالت برپرداخت نفقه دارد اگر پول توجیبی راهم بران بیافزایید دیگر مشکلی درنفقه ندارید