مشاوره حقوقی رایگان - مسائل بین زن و شوهر

حدود شش سال هست ازدواج کردم و یک فرزند شش ماهه دارم شوهرم مدام بهم دروغ میگه قرصهای اعتیاد آور مصرف میکنه هر موقع که قرصهارو پیدا میکنم میگه واسه من نیست هر موقع که دعوامون میشه بیش از حد عصبانی میشه و منو تهدید به کتک زدن و کشتن میکنه حتی چند بار کتک زد و بدنم کبود شد و همینطور گاهی مواقع شکنجه روحی میده و با اعصاب من بازی میکنه به طوری که چند بار میخواستم خودکشی کنم از دستش خلاص بشم،، توی دعوا تهدیدم میکنه که بچه رو ازم میگیره و تمام مال و اموالی که بعد از ازدواج و با کمک من بدست آوردیم رو ازم میگیره و من هیچ حقی ندارم،، تا حالا بخاطر آبروی خودم و خانواده م هیچ اقدام قانونی انجام ندادم اول خواستم با شما مشورت کنم لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

سعید رضا مقیمی

جناب آقای سعید رضا مقیمی:

سلام.با توجه به توضیحات داده شده.همسر شما نمیتواند فرزندتان را از شما جدا کند.ضمنا میتوانید با طرح دعوی حقوقی به همه حقوق مالی خود برسیدمهریه نفقه ...

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، زندگی مشترکی که در آن جنگ و دعوا به جای صلح و آرامش ، دروغگویی به جای راستگویی ، عدم تفاهم به جای احترام به عقاید یکدیگر ، بی احترامی و توهین به یکدیگر به جای احترام و بزرگ داشتن یکدیگر و ... متأسفانه جایگزین آن شود در نهایت امر در صورت عدم ترک ، چاره اش جز طلاق و جدایی حتی به قیمت گذران سخت زندگی مجردی یا تجدید فراش نیست .

پرسشگر :

سلام با تشکر از راهنمایی شما،، یه سوال دیگه داشتم من مدرکی از اینکه شوهرم منو عذاب روحی میده ندارم یا هر موقع که قرص یا فیلم مبتذل و این چیزا ازش پیدا میکنم سریع نابودشون میکنه چطور حرفم رو ثابت کنم اگه موقع دعوا و بحث ازش فیلم بگیرم میترسم ببینه توی گوشیم یا قبلش یه بلایی سر من یا بچه بیاره چون توی عصبانیت اصلا قابل کنترل نیست لطفا راهنمایی کنید با تشکر

یک وکیل

سلام " در فرض سوال دوم شما عرض می شود ؛ موفقیت در هر دعوی حقوقی مستلزم داشتن ادله اثبات دعوی بعلاوه بهره مندی از دانش و تجربه حقوقی همچون حرفه وکالت است . توصیه می شود از وکیل متخصص و باتجربه واقع در حوزه قضائی خود مشاوره حضوری مفصل بگیرید .

پرسشگر :

تشکر از راهنمایی باارزش شما

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم