مشاوره حقوقی رایگان - آلودگی صوتی

اگر سازه یک نهاد دولتی که در معابر عمومی و نزدیک خانه مسکونی کار گذاشته شده به علت معیوب بودن برای ساکنین خانه مسکونی ناراحتی ایجاد کند و اداره مربوطه نسبت به حل مشکل با وجود درخواست مالک خانه اقدام نکند چگونه و از چه طریق باید پیگیری شود

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

از طریق مرجع قضایی محل وقوع ملک یا سازه
شما می توانید در این خصوص با همکاران بسیار ارجمند دادراه و یا اینجانب تماس حاصل فرمایید

یک وکیل

ابتدا از طریق شورا حل اختلاف محل ملک تقاضای تامین دلیل و کارشناسی جهت تایید معیوب بودن سازه نمایید و سپس از نهاد دولتی مربوطه با استناد به نظریه کارشناس شکایت نمایید