مشاوره حقوقی رایگان - وکالت خونه

سلام خسته نباشید دوستم خونه ای داشت به نام مادرش بعد برادرهای ناتنی دوستم میان از مامانش وکالت میگیرن و خونه رو به نام خودشون می کنند و دوستم آواره میشه دوستم چه اقداماتی میتونه انجام بده برا این خونه اصلا کاری میتونه بکنه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر مادرشان خانه را طی وکالت نامه به اشخاص دیگر انتقال داده باشددیگر کاری نمی تواندبکند همچنین مادرش اختیار اموالش رادارد که به هرکه خواست منتقل کند ودوستتان نمی تواندمانع اش شود مگر اینکه ازحدود وکالتنامه سواستفاده کنند که دراینحالت هم باز مادرشان می تواند شکایت کند