مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شخص

متن پرسش
با سلام خسته نباشید
ما سر یه پروژه کار میکنیم ابزار کارمون تو یه اتاق میزاریم درش قفل چند روز پیش من نبودم یه مهندس که دیوار بغل انبارمون آب میداده بدون اینکه خبری بده زده دیوار تخریب کرده همونجور ول کرده رفته حالا ابزارامون دزدیدن بهش گفتم جوابش میگه به من ربطی نداره خواستم شما یه راهنمای کنید. ممنون

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

همان طور که خودتان گفتید تخریب کرده و مرتکب جرم تخریب شده است