مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری وکالتی خودرو

با سلام، پدرم میخواهند خودرو خود را وکالتی به من که دخترشان هستم واگذار کنند تا بعد از هزار سال که از دنیا رفتن کسی نتواند ماشین را از من بگیرد
این روش صحیح است؟ یعنی بعد از ایشون خودرو به اسم من هستش و کسی نمیتونه بگیرتش؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام وکالت بعد از فوت از بین می رود بهتر است پدر شما در حال حاضر بنام شما سند قطعی بزنند

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

خیر .وکالت عقد جایز هست و در صورت فوت هر یک از طرفین از بین میرود.بهتر است عقد بیع منعقد بشه رسمی و قید بشه درتا زمان حیات حق استفاده با پدر هست و بعدش در اختیار دختر