مشاوره حقوقی رایگان - منزل

منزل پس از تایید صحت جریان مزایده در ازای بخشی از مهریه تحویل خواهان شده و از متصرف هم خلع ید شده است ولیکن ثالث اجرایی اعتراض نموده دادخواست با خواسته رفع توقیف از منزل مذکور را داده است!! فرایند رسیدگی به این دعوی چگونه است ؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

پرونده به شعبه صادر کننده رای ارسال و نسبت به اعتراض شخص ثالث رسیدگی خواهد شد و پس از صدور رای، دادنامه از ناحیه طرفین در مهلت مقرر قانونی قابل اعتراض خواهد بود.
ضمناً اگر اعتراض ثالث مستند به اسناد رسمی باشد، به صرف اعتراض، اجرا مکلف به رفع توقیف خواهد بود.