مشاوره حقوقی رایگان - پیام دادن به قصد ازدواج

سلام خسته نباشید
ببخشید بنده از طریق تلگرام به دختر خانمی پیام دادم و ازش درخواست کردم اگر مشکلی نباشه بیشتر با هم آشنا بشیم.
ایشون گفتن نه و من وقتی علت رو پرسیدم گفتن نامزد داره
من نمیدونستم نامزد داره و الا پیام نمیدادم.
خلاصه بعد که گفت نامزد داره من ارزو خوشبختی کردم براشون و فقط بعدش پرسیدم که آیا تو هم کلاسی ها یا اقوامش کسی مناسب نداره معرفی کنه؟ که گفت نه و خدافظی کرد و منو بلاک کرد منم بلاکش کردم.
بعدش یه پسری که نامزد اون بود با لحن تندی پیام داد و اول من توضیح دادم که نمیدونستم و قصد مزاحمت نداشتم، قبول نکرد و طبیعتا منم تند جواب دادم و همو بلاک کردیم
ولی آخرین جمله گفت پیدات میکنم و از این حرفا
راستش من اصلا به خاطر موقعیت و جایگاه اجتماعیم
حوصله درگیری و شکایت و اینا ندارم
با توجه به این که من از کل چت ها اسکرین دارم و هیچگونه توهین یا قصد مزاحمت برای اون دختره نداشتم،
اگه شکایت کنن آیا محکومم؟
البته گفتم من هیچ حرف نامربوطی نزدم و نمیدونستم متاهله و تا فهمیدم قصدی نداشتم به ادامه پیام دادن
فقط با پسره بد حرف زدم که اونم اون شروع کرد
ایا کلا کار من جرم بوده؟یا صرف پیام دادن مشکلی نیست؟
و اگه جرم هست با توجه به مدارکی که دارم، مجازات من چیه؟
ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر طبق اظهاراتتان بادختر مرتکب رفتار بدی نشدید ولی اگر با پسره توهین کرده باشید میتونه به اتهام توهین ازتون شکایت کند مجازات توهین جزای نقدی یا شلاق است

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، فعلا که شکایت نکرده ، پس نگران نباش.