مشاوره حقوقی رایگان - توقیف شدن ماشین

باعرض سلام و خسته نباشین
من یک ماشین خریدم و فروشنده بهم وکالت تعویض پلاک داد ومدت یک ماه و من طی یک ماه برای تعویض پلاک اقدام نکردم و ماشین هم حدودا یکسال دستم بود بعد از یکسال که ماشین که در اختیار من بود فروشنده با خانومش به مشکل می خوره ویرایش مهریه ماشین رو توقیف می کنه با اینکه میدونستم ماشین رو خریدم و قولنامه هم دارم و یک بار هم بهم وکالت داده بود حالا ماشین توقیف شده باید چیکار کنم برای آزادی آن باتشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ابتداعاباید بررسی کنید که دادگاه توقیف کرده یا اجرای ثبت اگر دادگاه توقیف کرده باشد باید درخواست اعتراض شخص ثالث اجرایی مطرح کنید ولی اگر اجرای ثبت توقیف کرده است کارپیچیده تراست وباید ابتداعا به رییس ثبت مراجعه کنید