مشاوره حقوقی رایگان - طلاق ازدواج دائم

سلام من 20 سالم هست و چن وقت پیش با خانمی آشنا شدم و صیغه خوندیم و مهریه مشخص و پرداخت شد ولی مدت ان بیان نشد. و در اینصورت تبدیل به عقد دائم میشه. حالام من میخوام این خانم رو طلاق بدم ولی بهشون دسترسی ندارم و نمیدونم پاک هستن یا نه چطوری باید ایشون رو طلاق بدم ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درنکاح موقت بایدمدت ذکرشود والانکاح باطل است واینکه بعضی درفقه گفته اندکه اگر مدت ذکرنشود نکاح دایم می باشد بستگی به قصد شما دارد یعنی وقتی شما قصدصیغه داشتید باید مدت راذکرکنید والانکاح باطل است شماقصدنکاح دایم نداشتید که باذکرنکردن مدت نکاح دایم برقرارگردد

پرسشگر :

تبدیل به عقد دائم میشه
شما اول نظر مراجع رو میگید بعد نظر خودتون رو؟!!!
یکی یه چاقو برداره نیتش یه خط انداختن باشه بعد. رگ طرف رو بزنه چون نیتش خط انداختن بوده. پس هیچ اتفاقی نیفتاده!!!

پرسشگر :

منظور از این پرسش اینه که

کسی که به خانم دسترسی نداره و نمی دونه در پاکی هستن یا خیر

میتونه طلاق یکطرفه بده!

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام چه کسی صیغه برای شما خواند?اگر مدت را بذل نمایید در عقد موقت ، طلاق صورت گرفته و نیازی به حضور خانم نیست.