مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک

با سلام
اینجانب چندی پیش دو فقره چک در قبال بدهی خودم به یکی داده ام اما مبلغ چک را تا زمان وصول چکها پرداخت کرده ام ولی طرف برای تحویل دادن لاشه چکها هربار بهانه ای می آورد که سر موعد به چکها برگشت زد. که در یک فقره با ارایه مدرک و شاهد ثابت کردم که پول را گرفته است و محکوم شد ولی برای دیگری که مبلغش هم کم بود نتوانستم اثبات کنم و محکوم شدم. و چندین بار لاشه چکهایم را درخواست کرده ام و حتی چند بار اظهار نامه قانونی هم فرستادم ولی طرف از دادن لاشه چکها امتناع میکند و حالا به خاطر آن دوفقره چک به هیچ عنوان نمیتوانم از تسهیلات بانکی استفاده کنم و زندگیم رو به فلاکت است

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دادخواست استراد لاشه چک بدهید تا از طریق مرجع قضایی چک های خود را پس بگیرید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما درخواست مفقودی چک تقدیم مراجع قضایی نمایید از تاریخ صدور حکم به مدت سه یا 5 ماه می توانید دسته چک جدید اختیار نمایید.
امابه خاطر داشته باشید ممکن است در آینده طرف مقابل چک ها را به اجرا گذارد.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز مینمایم