مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام من 2 سال هست که عقد کرده هستم در این دوسال هیچ نفقه و خرجی به من ندادن قبل عقد 3 النگو - یک گردنبند- یک انگشتر-یک گوشواره و یک دستبند گرفتن. من قصد جدایی دارم و مادر شوهرم از من میخاد طلاها رو پس بدم در این 2 سال خانواده من خیلی خرج کردن چون داماد مرتب به خانه ما رفت و آمد میکرد تکلیف من چیست؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر طلاجات رادردوران نامزدی گرفتید که مطلقا خیر نمی توانند استردادکنندولی اگر طلاجات رادربعدازعقد گرفتید درصورتیکه موجودباشند می تواننداستردادکنند ولی اگر شما طلاجات را بفروشید دیگر قابل استردادنیست