مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو با قولنامه دستی و عدم حضور فروشنده جهت انتقال سند

سلام
در 25بهمن خودروی سمند مدل95بشرط1طرف رنگ رو با قیمت45خریدم ک40تومن همانروز و 4/5در2اسفند طبق قولنامه پرداختم و 500تومن جهت سند زدن طبق قولنامه نگه داشتم. گذشته از عیب و ایراداتی که ماشین دارد، صاحب ماشین پس از58ساعت پیامکی مبنی بر پشیمانی و ضرر داده است (معامله ساعت11:30روز پنجشنبه صورت گرفته است). چون ماشین بنام خودش نیست، روز اول گفت که کارهای وکالت فروش رو انجام میده و برا من میفرسته که من بنام خودم بزنم (توو قولنامه هیچی در مورد سند زنی ذکر نکردیم) ولی باتوجه به مشکلی که پیش اومده و طلب پول بیشتر داره، کارهای وکالت رو انجام نمیده که سند بزنیم. شما بفرمایید چه میشه کرد؟ با تشکر قبلی

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید دعوای الزام به تنظیم سندبرعلیه فروشنده وکسی که سندرسمی بنامش است مطرح کنید