مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام خدمت وکلای محترم و عرض خسته نباشید
من (زوجه) و همسرم در دوران عقد هستیم و من چند ماهیه که متوجه شدم که همسرم (زوج) با دوست دختر سابقش ارتباط از طریق تلگرام داره و با هم قرار و مدار ملاقات گذاشتن. از روی صفحه چت همسرم اسکرین شات دارم و شماره دوست دختر سابقشون رو هم از توی موبایلشون برداشتم.
1- می تونم به خاطر داشتن رابطه نامشروع از همسرم شکایت کنم؟
2- آیا داشتن اسکرین شات از چت های تلگرامشون دلیل کافی برای اثبات رابطه هست؟

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، بهترین کار مراجعه به یک مشاور خانواده میباشد

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

با توجه به عدم وجود سرور های تلگرام در ایران نمی توانید ثابت کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بهتراست که شکایت نکنید
البته سوال شما شکایت محسوب نمیشود شمابعنوان اعلام کننده جرم می توانید اعلام جرم کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.