مشاوره حقوقی رایگان - حکم پرداخت نکردن دیه

سلام یک آشنای نزدیک به علت یک اتفاقی به محل منزل طرف شاکی (کسی که زندگی آشنای مارو بهم ریخته و اخاذی می‌کرده ازش) رفتن، بعد بدون اینکه ضرب و شتمی اتفاق بیفته طرف شاکی شده که پدرش ضربه خورده و حتی تاریخ پزشکی قانونی هم مطابقت نداشته با تاریخ درگیری, هرچند درگیری هم نبوده
طرف شاکی شاهدی هم نداشته، پدرش بخاطر قسم دروغش رای صادر میشه که دیه بریده میشه
و الان طرف فوت شده و دختراش دیه میخوان ظاهراً. اعتراض هم شده به پرونده ولی واقعا این چه قانونیه
آیا انصافه یکی کل زندگی و مال این آشنامون رو گرفته بعد الآنم پول الکی بگیره؟ حکم پرداخت نکردن دیه چیه براشون ؟ ایا باز هم اعتراضی میشه کنن به پرونده ؟ اگه درخواست اعسار بدن بازم احتمال اینکه دیه بیشتر بشه هم وجود داره ؟

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام میتونه دادخواست اعسار بده.. در غیر اینصورت تشریف میبره حبس