مشاوره حقوقی رایگان - خانومم بی اجازه رفته

باعرض سلام خسته نباشی اسم من م هست 29سالم هست حدود هفت سال با خانومم زندگی کردم شغلم آزاد هست یه شب برادر خانومم اومد خانه و بازور خواهرش برد به من گفت شغل نداری خواهرمو میبرم یه کار ثابت پیدا کن بیا ببرش من شغل پیدا کردم رفتم دنبالش نیامد حالا ده ماه هست که رفته یه فرزند هم داریم که خانم قید بچه هم زده یادش نکرده فقط یک بار دادگاه رفتم گفت یارانه میخوام بهش دادم چند روز بعد هم جهیزیه اش رو اومد با پاسگاه محل برد دیگه خبری ازش ندارم سوالم این بود چکار کنم ممنون میشم راهنمای کنید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
یک اظهارنامه به جایی که ساکن است ارسال کنید وایشان رادعوت به زندگی وسکونت درمنزل شوهرکنید اگر نیامد دعوای الزام به تمکین مطرح کنید