مشاوره حقوقی رایگان - دیه و اجرای احکام

با سلام خسته نباشید رای دادگاه در مورد ضرب و شتم عمدی که منجر به شکستن بینی من شده بود به نفع بنده شد که یک دهم دیه کامل شامل شد حال سوال بنده اینست من چکار کنم که به حقم برسم یعنی باید تقاضا بنویسم برای اجرا احکام یا خیر ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

پرونده بعد از قطعیت حکم از طریق دادگاه به اجرا ارسال میشه
فقط پیگیر باشید بعد از ارسال برای اخذ دیه و محکوم به اقدام کنیو

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بعدازقطعیت حکم می توانید اموالش را شناسایی وتوقیف کنید یااینکه جلب وزندانیش کنید