مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم

با سلام
سال 57 پدر من با عمویم زمین های کشاورزی را به صورت زبانی بین هم تقسیم کرده اند سال 84 پدر اینجانب فوت مینماید حال ما از زمینهایی که به پدرم رسیده راضی نیستیم و دادخواست به دادگاه داده ایم الان متوجه شده ایم عموی ما تقسیم نامه عادی تنظیم نموده و پدر ما امضا نکرده و ما چهار برادر و خواهر هستیم و تنها سه برادر ما تقسیم نامه را امضا کرده اند و بقیه ما امضا نکرده ایم حال عموی ما فهمیده است که تقسیم نامه عادی به امضای کل ورثه نرسیده باشد قانونی نیست از اهالی روستا دو استشهادیه جمع کرده مبنی بر اینکه سی سال این زمینها نصفش دست او بوده و نصفش دست پدر ما؟حال من دو سوال دارم 1_آیا درست است که تقسیم نامه عادی که به امضای کل ورثه نرسیده باشد برای دادگاه قابل قبول نیست؟ 2_آیا عموی ما میتواند با این استشهادیه که زمینها سی سال است نصفش در تصرف پدر ما و نصفش در تصرف او به این تقسیم نامه اعتبار دهد و ثابت کند تقسیم سالها قبل صورت گرفته است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. تقسیم نامه ا ی که به امضا همه وراث نرسیده باشد نزد دادگاه معتبر نمی باشد و حتی اگر به امضا همه وراث رسیده باشد باید در دادگاه صالح تنفیذ گردد. اثبات تقسیم با شهادت شهود امکانپذیر است و در نهایت باید دید که قاضی شهادت شهود را می پذیرد یا خیر.

مرتضي  خان محمدي

جناب آقای مرتضي خان محمدي :

سلام تا زمانیکه تقسیم نامه مورد توافق همه شرکاءنباشد قابل ترتیب اثر نیست اگر تقسیم نامه توسط پدر شما امضاء شده بود نیازی به امضاء ورثه نبود پس همین که عموی شما دنبال امضاء ورثه است دلیل امضاء نکردن پدر شما در زمان زنده بودن میباشد