مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

با سلام و خسته نباشید. بنده ماشین تصادفی ام را فروخته ام و به مدت پنج ماه به خریدار وکالت محضری داده ام حالا ایشان بعد از گذشت چهارده ماه هنوز برای انتقال سند اقدام نکرده و با پلاک من رانندگی میکند. و برایم پیامک جریمه رانندگی ارسال میشود خواستم ببینم بنده چه اقدامی کنم. در ضمن قولنامه دستی هم نوشته ایم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شما میتوانید دعوای الزام به فک پلاک خودرو علیه ایشون طرح کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
می توانید پلاک راتوقیف کنید وفک پلاک کنید