مشاوره حقوقی رایگان - با عرض سلام.

من یه سوال دارم اول اینکه این رای هایی که در سیستم ثنا اعلام میشود نیازی به مراجعه به شعبه دارد برای تایید. و اینکه مهر کپی برابر اصل دادگاه تجدید نظر باید همانجا انجام شود. ممنون

پاسخ ها :

مرتضي  خان محمدي

جناب آقای مرتضي خان محمدي :

سلام نه نیازی به مراجعه به دادگاه نیست مگر برای ثبت دعوی تجدید نظر که باید در فرجه قانونی به عمل آید

یک وکیل

با سلام خیر نیازی نیست،رای دادگاه تجدیدنظر هم از طریق سیستم ابلاغ می شود و اگر صرف مهر لازم بود در شعیه صادرکننده زده می شود.

یک وکیل

سلام. خیر نیازی به مراجعه به دادگاه نیست مگر برای اعتراض به رای. در مورد کپی برابر اصل که خود شعبه این کار را انجام میدهد