مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام، خسته نباشید. سه ساله ازدواج کردم یه بچه دارم مدت یک ساله خونه پدرم هستم زوج میگه هیچوقت طلاق نمیدم، تو اون سه سال خیلی اذیتم کرد فحاشی میکرد دست روم بلند میکرد بهم تهمت میزد پنج ماه پنج ماه باهام حرف نمیزد خرجیمو نمیداد چندروز میرفت هیچی پول واسە خودم و بچم نمیذاشت خرج لباس خودم و بچمو خانوادم میدادن ولی نذاشتم کسی بجز خانوادم بفهمه البته خودش تو دعواهامون خانوادمو در جریان میذاشت الان میخوام طلاق بگیرم راهی هست بتونم؟ تو دعوا زن و شوهر از کجا شاهد بیارم تو سختی بودم و بهم تهمت میزده و... خواهش میکنم راهنمایی کنید، حداکثر چند سال طول میکشه طلاق بگیرم ؟ ایا دادگاه خودش طلاق رو صادر میکنه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر که نفقه پرداخت نمیکنه می توانید شکایت ترک انفاق یامطالبه نفقه مطرح کنید اگرکه ضرب وشتم میکند باید ازش دردادسراشکایت میکردید وباستناد این موارد درخواست طلاق میکردید

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید