مشاوره حقوقی رایگان - دعوا زمین با منابع طبیعی

سلام خوب هستید ما یک زمین در بندر دیلم داریم یک وکیل گرفتیم و شکایت در بوشهر انجام شده است اما وکیل گفته هزینه دادگاه شده پنجاه میلیون تومان است اما من چند جا پرس کردم میگن اینقدر نمیشود زمین 840 هکتار است قیمت منطقه آن متری17تومان است راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

17 ضربدر 840 = با ارزش منطقه ای ملک و ارزش منطقه ای ضربدر 3.5 = هزینه دادرسی
البته اگر خواسته شما استرداد ثمن و غیره باشد احتمالا هزینه دادرسی معادل گفته وکیل باشد لذا سوال شما ناقص است