مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام.چند وقت پیش من چک برگشتی داشتم.حکم توقیف ماشین رو گرفته بودن ولی همونجا مبلغ چک رو دادم ماشین پارکینگ نرفت شورای حل اختلاف هم رفتیم که قاضی پرونده رضایت طرف رو بزنه.یه برگه رفع توقیف شدن خودرو به من داد.الان یک سال از اون موضوع میگذره ماشین رو راهنمایی توقیف کرده بخاطر دستور قضایی.آیا اون برگه رو باید ببرم پلیس راهنمایی تا از سیستم دربیاره یا مشکل دیگه ای داره.ممنونم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید ازهمان مرجعی که توقیف کرده دستور رفع توقیف را بگیرید وببرید راهور تارفع تدقیف کنند