مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از سوي زوجه

با سلام من نزديكه ٨ ماهه كه زير سقف با اين اقا رفتم دوران نامزدي شاهد بددهني و فحاشي و دست به زن ايشون بودم بددهني هاي رقيقي كه مربوط به خانوادمم ميشه ولي با وساطتت بزرگها ادامه پيدا كرد و الان همچنان ادامه داره مردم ازاري تو خيابان،با وجود وضع مالي بهتر ولي هيچ استقلالي نسبت به پول خود نداره و دست خانوادش هست و مشكلاتي كه اين زندگي رو برام سخت كرده فحاشي بددهني و نذاشتن رفت امد با خانوادم هست هر بار كه ديداري داشتم با پدر و مادرم بعدش دعوا و بددهني و دست بزن داشته ميگه بايد رفت امد نكني اگه ميخاستي ميموندي همون خونه پدرت من از چه راهي ميتونم طلاق رو به اجرا بزارم و درخواست هيچ مهريه اي رو هم ندارم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماباید برای مقدمه طلاق واثبات عسروحرج وسومعاشرت زوج ابتداعا از وی شکایت کیفری فحاشی وتوهین وضرب وشتم مطرح کنید وبعد درخواست طلاق بلحاظ ایجادعسروحرج مطرح کنید