مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مطالبه حقوق

با سلام .اینجانب بعنوان مدرس زبان آلمانی در یک اموزشگاه فعالیت مینمودم . اکنون که دیگر فعالیت نمی نمایم حق الزحمه دو ترم گذشته را به اینجانب پرداخت نمی نمایند ضمنا اینجانب هیچگونه قرادادی هم ندارم . مدت فعالیت اینجانب در این اموزشگاه یکسال بوده و در ترم های قبلی حق اازحمه اینجانب را تز طریق چک پرداخت میکردند

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما بااموزشگاه قرارداد دارید قراردادتان شفاهی است قرارداد باکلمات وجملات منعقدمیشود وسند از ادله اثبات دعواست
قراردادشماتابع قانون کاراست باید درهییت حل اختلاف بین کارگر یاکارمندباکارفرما دراداره کار ازکارفرما شکایت کنید