مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه گردآوری و تنظیم کتاب

باسلام به استحضار میرساند اینجانب با پیشنهاد شهرداری کرج اقدام به گردآوری مطالب و اسناد با موضوع تاریخ شهرداری کرج را کرده ام ولی بعد از گذشت 5 سال هیچ گونه وجهی نه از قبل اجرت المثل و نه از قبل تایپ و صفحه آرایی و حروف چینی به اینجانب تعلق نگرفته است خواهشمند است مرا راهنمایی کنید که به استناد کدام قانون میتوان شهرداری را محکوم کرد؟
باتشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر قراردادی ندارید امکان مطالبه وجهی برای شما وجود ندارد

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

متاسفانه اشاره ای به اینکه در خصوص ادعایتان چه دلیل یا مدارکی دارید ننموده اید فلذا به فرض وجود قرارداد یا تفاهم نامه و یا دلایل دیگری از قبیل شهود میتوانید اقدام به طرح دادخواست حقوقی و مطالبه اجرت المثل نمایید در غیر اینصورت متاسفانه اقدآمی متصور نیست.