مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

با سلام بندہ در مغازہ ای مشغول بہ کار بودم صاحب کارم بہ بندہ علاقہ مند شد بندہ جواب رد دادم و از ایشان طلب دستمزد 5ماھہ خود را کردم ایشان با رفتن من مخالفت کرد و من را شروع بہ کتک زدن و خفہ کردن کرد من از ایشان شکایت کردم و صاحبکارم ھم شکایت کردہ کہ من بہ ایشان وعدہ ازدواج دادہ ام بعد زیر قولم زدہ ام می خواستم راھنمایی کنید نتیجہ دادگاہ شکایت من و شکایت صاحب کارم چہ می شود یکم راھنمایی کنید ممنون می شم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ایامحل کار دوربین داشته اگردوربین داردبه دوربین استنادکنید اگراثارضرب وجرح دارید درخواست معرفی به پزشکی قانونی کنید
درخصوص وعده ازدواج نیز هیچ تکلیفی به ازدواج ایجادنمیکند وشکایت ایشان موثرنیست

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید