مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دادخواست چک برگشتی و گرفتن حکم جلب از دادگاه ؟؟

باسلام بنده با خانمی چهار ساله قبل عقد کردیم و به زوجیت دراومدیم به طور عقد دائم و 14 عدد سکه مهریه هستش. اما به با دخالت های بسیار شدید از سمت مادر خانومم که چند بارهم دعوامون شده که یک سری تو دوسال اول عقد بودیم که تو منزلشون که تو روستا در شهرستان اردبیل هستش به همراه خانواده ی مادری خاله هاشو .. و خودشون خواهرشو پدر و مادرش بعد از توهیناتشون و فحاشیاشون و دوتا سیلی محکم از سمته خاله همسرم که به صورتم زد و من هم به همراه پدرو مادرم که هردو بیماری خاص هستند و پیوند شده اند سریعا منزلشونو ترک کردم و اصلا به هیچ عنوان حرفی نزدم و کاری نکردم و بعد تا یک سال باهم قهر بودیم که به درخواست زوجه به جدا شدن و طلاق توافقی به شهرستان رفتم به همراه مادر و برادرم که درخواست و دادیمو تا مشاوره هم رفتیم و بازم برگشتیم اما بعد از چند روزی به واسطه پدرخانومم که تهران کار میکنه اومد به منزله پدریم و بعد از صحبتهای زیادی که کردیم قرار شد که بریم و باهم مجدا با وسیله شخصیه برادرم به همراه مادرم رفتیم که تموم کنیم اما بعد از رسیدن به خونشون من و مادرمو بردن داخل خانه و نشستیم و در نهایت به صلح و آشتی اونجا ختم شد البته این قضایا همگی به علت برقراری رابطه ی نامشروع از طرفه زوجه یعنی همسرم پیش اومده بود که بسیار واضح و معلوم بود که هم خود زنم و هم خانوادش در جریان بوده تندو من هم پس از متوجه شدنم در هر بارش در حضوره خودش با پدر و مادرش درمیان گذاشتمو هر بارشم با گفتن ببخشیو معذرت خواهی کردنو قول دادن گذشت کردمو اما چند باری ادامه دادن که به اینجا ها کشیده شد خلاصه با اسرار پدره خانومم و گذشت از سمته من ادامه دادیمو الان بازم بعد از چهارسال به همون مشکلات برخوردیمو و با یاداوری از سمته من به خودش و خانوادش که قول داده بودن مشکلی پیش نیاد مادره خانومم با صدای بدادی بلند توهین میکرد و گفت من اصلا دخترمو نمیدم به تو میخوام بدمش به اون پسری که خودم تو دلم هستش توام برو تا نامه طلاق بیاد دمه درتون. و بعد همینطور منو اذیت میکردو نمیزاشت هیچ گونه ارتباطی با همسرم برقرار کنم حتی تلفنی . چند باری با خودم تنها و هم به همراه مادرمو پدرم که شرایط بسیار دشواری دارن از تهران اوردم تا اردبیل و برگردوندم تهران اما بجز بی احترامی که کردن هم به من و هم به خانوادم کاری نکردن که حل بشه. حالا منم احضاریه تمکین براش فرستادم که 72 ساعت مهلت داده شده که اونم گذشته. منتها این چکها هم که عرض کردم به نامه خانومم هستش و من مبالغشو پرداخت کردمو چکهارو تحویل گرفتم حتی خوده همسرمم درجریان بدهیاش بوده و باهم برای تسویه کردنش رفتیم و هرکدامشون بالای پنج میلیون تومن هستش و دوتای دیگشم بالای ده میلیون تومان هست اقدام کنم و حکم جلب بگیرم. تاریخهای صدور چکها همشون از شش ماه گذشته و همشون توسط شرکتی که چکهارو برگشت زده برگه ی برگشتی روشون هست و یکی از چکهای میزان ده میلیون تومان هست که به شخص داده شده و پس از برگشت زدن شکایت هم کرده و از تاریخ شکایتشم شش ماه گذشته الان درحال حاضر تمام چکهای برگشتی نزده من هستش و من همگی رو تسویه کردم هم شرکتی ها رو هم شخصیارو و چکهارو تحویل گرفتم حالا میخوام خودم پیگیری کنم ؟؟
و اینکه ایا میتونم از همین چکها برای مهریه که بزاره اجرا تبدیل کنم و نتیجه داره ؟؟؟
ناگفته نماند که همسرم بعد از آشتی کردنمون که دوسال میگذره ازش باکره بودنشو از دست داده .
خیلی ممنونم ازتون که وقت گذاشتید معذرت میخوام که خیلی طولانی شد. خواهشی که دارم از شما لطف کنید بخاطره این پدرو مادره بی گناهمم شده راهنماییم کنید واقعا این مدت هم خودم و هم خانوادم پدرمون دراومده. خداوند خیر و برکت به زندگیتون بیاره.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درموردشکایت مهریه اگرمهریه سکه است شما باید به ایشان سکه بدهید وموضوعش با چک که وجه رایج است فرق میکند وقابل تهاترنیست مگراینکه باهم توافق کنید ولی شمامستقلا میتوانید اگرچک را خانم صادرکرده است دعوای حقوقی مطرح کنید