مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان برگرداندن پرونده مهریه از تجدیدنظر به شعبه ی بدوی چقدر است

سلام خدمت کارشناسان محترم و وقت بخیر
حکم پرداخت یک جای مهریه بنده در دادگاه تجدیدنظر روز 31 فروردین قطعی شد و در 3 اردیبهشت نامه مبنی بر برگرداندن پرونده از شعب تجدیدنظر به دادگاه بدوی ثبت شده. با توجه به اینکه امروز 8 روز از ثبت این نامه گذشته ولی هیچ تغییری در سایت ایجاد نشده قبلا تقاضای اجراییه کردم و برگه ی درخواست رو تو پروندم گذاشتن و گفتن به محض رسیدن نامه ی تجدیدنظر اجراییه صادر میشه.
با توجه به این توضیحات و تجربیات شما، چند روز طول میکشه تا نامه از تجدیدنظر برسه به شعبه بدوی؟ و اینکه ایا با صدور اجراییه در روند پرونده تغییری ایجاد میشه که متوجه شم اجراییه صادر شده؟ شعبه گفت نهایتا ده روز زمان میبره که نامه برسه دستمون ولی با گذشت 8 روز هنوز تو سایت تغییری ایجاد نشده

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بزرگوار پرونده راباپست قضایی ارسال میکنند که معمولا تادوماه طول میکشه تابه شعبه بدوی برسد
صدوراجراییه نیز درهمان سایت قابل مشاهده است که مثلا اجراییه صادرشد وابلاغ شد از تاریخ ابلاغ اجراییه نیز شماده روز مهلت دارید که حکم رااجراکنید ومی توانیددادخواست اعسارمطرح کنید