مشاوره حقوقی رایگان - تمکین، نفقه

با سلام خانمی هستم که همسرم با ایراد ضرب و جرح و بیرون انداختن از منزل محکوم به پرداخت دیه شده اند و حالا با در دست داشتن حکم الزام به تمکین اینجانب در حالی که من از جریان رسیدگی پرونده تمکین همسرم اطلاعی نداشتم که از خود دفاع مینمودم زیرا نامبرده آدرس صوری داده اند من واخواهی داده ام اما قاضی پرونده گفته اند چون در لایحه اعتراض قید نکرده ای که همسرت آدرس صوری داده و من بی اطلاع بوده ام واخواهی مرا رد کردند حال با اعتراض به واخواهی در دادگاه تجدید نظر میتوانم نفقه ایام گذشته خود را مطالبه کنم یا خیر حتمن باید تمکین همسرم در دادگاه رد شود تا بتوانم ؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

بله به لحاظ تخصصی بودن امور بهتر است کارتان را از طریق وکیل پیگیری نمایید 09126398085 کمالی