مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام--راه حل

باسلام و تشکر از مساعدت شما خانم و آقای وکیل محترم
اینجانب با داشتن رای قطعی از وزارت کار_که کارفرمای بنده باید مبلغی حدود 28میلیون تومان پرداخت کند.
نکته:در رای صادره کارفرمای من به عنوان خوانده: هیئت مدیره ی مجتمع عنوان شده است که 5نفر هستند. ولی اسامی در رای قید نشده است_اجرای احکام دستور توقیف حساب بانکی هیئت مدیره را دارد ولی در بانک حساب به نام یکی از اشخاص هیئت مدیره (شخص) است. که ماهیانه 20میلیون تومان به حساب شخص واریز میشود از شارژ ساختمان_
حسابی به نام هیئت مدیره وجود ندارد. اجرای احکام دستور توقیف اموال دارد که متاسفانه اموالی وجود ندارد. درضمن رای قطعی دیگری هم دارم که جمعا حدود 41میلیون تومان است.
لطفا راهنمایی و کمکم بفرمایید که چگونه طلبم را وصول نمایم.
ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید رای و مستندات رای مطالعه شود در هر حال اگر مالی از محکوم علیه معرفی نشود و یا ایشان ترتیبی بای پرداخت دین از تاریخ ابلاغ حکم اجرایی اتخاذ ننمایند به درخواست حضرت عالی بازداشت می شوند و تا زمان پرداخت در حبس می مانند.
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و یا اقدامات قانونی مرتبط با موضوع با بنده و یا همکاران بسیار محترمم در دادراه تماس حاصل نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.