مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف پلاک

با سلام
بنده چندسال پیش یک خودرو از یکی از اقوام خریدم. بعد یکسال متوجه شدم سندش در رهن هست. چند ماه پیش سندشو از رهن در آوردم و تحویل گرفتم. ولی متوجه شدم دوتا شکایت دیگه هم داره ولی سند ماشین و وکالت تعویض پلاک دارم. زمان خریداری من چند سال قبل از این شکایتها بوده. الان میخواستم بدونم چجوری پلاکارو از توقیف در بیارم. ممنون میشم جواب بدین ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر دادگاه توقیف کرده باید درخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح کنید