مشاوره حقوقی رایگان - تمام شدن زمان قرارداد اجاره و امکان شکایت از صاحبخانه

با سلام
خیلی ممنون میشم سوال منو جواب بدین
ما نیمه اردیبهشت پارسال خونه ای رو به مدت یکسال اجاره کردیم، تا عروسیمون دو ماه و بیست روز فاصله بود و صاحب خونه تعمیراتی که لازم بوده انجام بده نکرده (ما نمی‌دونستم خونه به تعمیر نیاز داره)
تراسی داشتیم که روی سقفش باز بود و مکان خونه کفترها و پر از کنه پرنده که نیومدم توی اتاق خواب، توی مدت یکسال ما جمعا چهارماه هم از اونجا استفاده نکردیم و اصطلاحا منفعتی نداشتیم
با خودمون گفتیم میگیم بلند میشیم اما گفتن درست میکنن که چیزی که درست کردن فقط نما و زیباسازی پارکینگ بود و اون مدت ما ماشینمون بدون هماهنگی و خبر دادن تقریبا یه ماه و خورده ای بیرون بود
در مورد قضیه کنه ها هم خونه خودشونم این مورد و داشته و برای خودشون درست کرده بودن
زیر سینک هم از اول نم داشت و ما خودمون نشونشون دادیم، تو قرارداد نوشتن که اگر نم نباید بیشتر شه!!!!!!
شیر هم از اول لق بود اما الان هزینه شو از ما گرفتن
و رفتن از بنگاه پرسیدن که میشه نم پارکینگ و در پارکینگ که خراب شده هم از ما بگیرن؟!!!!!
ما رفتیم شورای حل اختلاف گفتن مدتتون تموم شده و نمیشه شکایت کنین
مقداری از پول ما هنوز دستشه و جواب تلفن مارو نامیده
چیکار باید کرد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید در مدت اجاره اقدام می کردید