مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام من دارای چهار هکتار و هفت هزار متر زمین کشاورزی از ارثیه پدری بوده ام که مقدار چهار هکتار از آن را با کل وارس فروخته ایم و بعد از مدتی متوجه شدیم که زمین هفت هزار متر بیشتره دنبال ان رفتیم و سند آن را گرفتیم حالا شریک ما از دادن سهم آب به این زمین ممانعت میکند و می گوید ابرا خریدم شکایت شد به دادگاه و دادگاه شهرستان 1ساعت و 45دقیقه به این هفت هزار متر اب و اجرت المثل پنج سال را به ما رای داد ولی دادگاه تجدید نطظر را را علیه ما صادر کرد حالا سوال این است ایا این زمینی که چندین سال ارثیه پدری من بوده و چاه آب این زمین را پدرم با شرکا حفر کردن ایا مابقی زمین ما باید بدون آب و ناکاشته باشد ممنون از راهنمای اگر کلمات خوبی استفاده نکردم از سواد کم است

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

رای دادگاه تجدید درست است زیرا در زمان حفر چاه توافق بر مبنای همان میزان بوده است نه بیشتر