مشاوره حقوقی رایگان - اعسار در مهریه

سلام مهریه من که 50سکه هست صادر شده و من 3دانگ خونه و به نامش هست را توقیف کردم و شوهرم حقوق ثابت ماهیانه ندارد و دادخواست اعسار داده که ندارم با توجه به این توضیحات درخواست اعسار او قبول میشود یا نه ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. چنانچه کل اموال ایشان فقط همین سه دانگ ملک باشه مستثنیات دین به حساب میاد و قاضی میتواند با توجه به شهادت شهود اعسار ایشان را بپذیرد و مهریه شما تقسیط گردد

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر همسر شما دعوی اعسار را به نحو صحیح طرح نموده باشد و گواهی واجد شرایط خود را معرفی و در دادگاه بدون اختلاف به نفع وی شهادت دهند و اعسار وی ثابت گردد ، از پرداخت مهریه شما معاف نمی گردند بلکه محکوم به (مهریه) تقسیط می گردد و ممکن است به تشخیص قاضی محترم رسیدگی کننده به پرونده همه مهریه تقسیط نگردد و حکم به پرداخت قسمتی از آن بطور نقدی و بقیه اش قسطی صادر گردد. در مورد فروش سه دانگ آپارتمان توقیفی اگر بعنوان منزل مسکونی باشد تا حدی که مورد نیاز و متناسب با شرایط زندگی محکوم علیه باشد جزء مستثنیات دین محسوب وگرنه به فروش رسیده و محکوم به از مازاد ثمن آن کسر می گردد.

علیرضا اکبری

جناب آقای علیرضا اکبری :

با سلام، اگر دعوای اعسار به نحو صحیح طرح شده باشد و خوانده دعوای اعسارِ مهریه، نتواند ایسار او را ثابت کند؛ اعسار وی پذیرفته خواهد شد.