مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

طبق دستور قاضی دادگاه، بنده و زوجه به همراه ضابط قضایی به منزل تهیه شده توسط اینجانب مراجعه نمودیم
قاضی به مامور کلانتری دستور داده بود که گزارش کند آیا وسایل زندگی این منزل مناسب برای زندگی می باشد یا خیر ؟

مامور در گزارش نوشته است :
وسایل به اندازه کافی بود بیشتر وسایل زندگی کارکرده به نظر می رسد. اندکی از ظروف کهنه بنظر نمی رسد
و در آخر عنوان نموده بود که بنظر افسر اجرا اگر محل زندگی دارای وسایل بهتر و نو باشد امکان زندگی فراهم است.

سوال ؟
لطفا راهنماییم کنید چون زوجه خانه را خلع ید کرده و استرداد جهیزیه کرده و بنده در حال حاضر درآمد بسیار پایینی دارم و ماهانه 300 هزار تومان خالص حقوق نمیگیرم

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

مامور اجرا نمیتونه علیرغم وجود اثاث منزل به اندازه کافی و صرفاً با این عنون که اثاث نو نیست فراهم نبودن مقدمات رو اعلام کنه، به شعبه مربوطه مراجعه کنید و مراتب رو به اطلاع قاضی پرونده برسونید