مشاوره حقوقی رایگان - من یک خانمم. با این ادله می توان طلاق بگیرم؟

من و همسرم هر دو دانشجوی دکتری هستیم و در شهر محل تحصیلمان خانه ای خریده ایم و زندگی می کنیم.
1-پول دو دانگ آن خانه را من داده ام. اما همسرم آن را به نام من نمی زند. می گوید چون مسکن مهر است و اقساطش هنوز پرداخت نشده نمی توان سند زد.
2- در سه سال زندگی مشترک به من نفقه نداده. از ابتدا خرج زندگیمان به طور مشترک و از وامهای دانشجویی و کار دانشجویی تامین میشد. دو سال است که فقط من وام می گیرم و خرج زندگی را میدهم.
3-در چند روز اخیر تمام کارتهای بانکی، هر چه پول نقد داشتم و یک دستبند و سکه طلا که با پول خودم خریداری کرده بودم از من گرفته.
4- کلید خانه را از من گرفته.
5- می گوید یا از خانه برو بیرون یا مدتی باید طبق دستورات من زندگی کنی. نمی گذارد در خانه بمانم به زور مرا به دانشگاه می برد و هر وقت او گفت باید برگردیم.
6- یک شب مرا به زور از خواب بیدار کرد و با کتک مجبورم کرد نماز بخوانم.
7- پیش از این هم یک بار مرا از خانه بیرون کرده بود که فقط خانم همسایه میداند.
8-دلیل این رفتارهایش این است که میگوید اعتمادش را از دست داده. چون وقتی من شهرستان در منزل پدرم بودم و قرار بود بعد از ظهر با پدر و مادر همسرم به منزل شوهرم برگردم. شوهرم تماس گرفت که صبح بیا و چون صبح نیامدم و بعد از ظهر آمدم این کارها را می کند.
9- وقتی مرا میزد و سعی داشت از خانه بیرونم کند، من فریاد زدم و از همسایه ها کمک خواستم. به 110 زنگ زدم اما گوشی را از دستم گرفت. در حال حاضر همان خانم همسایه صدایم را شنیده و از آثار ضرب فقط خراشی روی دستم مانده.
10-خسیس است و نمی گذارد لباس بخرم. مانتویی که مادرم برایم خریده بود سوزاند.
11- تهدید می کند که اگر طبق خواسته اش عمل نکنم اجازه ی کار و خروج از منزل به من نمی دهد و کاری می کند که با بچه از پایان نامه ام دفاع کنم. در حالیکه قبل از عقد قول داده بود برویم محضر و اجازه ی خروج را ثبت کند.
12- در حال حاضر من سی میلیون وام گرفته ام و خرج زندگیمان کرده ام که بازپرداختش پس از فارغ‌التحصیلی است. اگر این وام نبود حاضر بودم بدون مهریه طلاق بگیرم.
13- دارایی او یک مسکن مهر و یک پراید است. حدود 4 میلیون از پول من در دست اوست که با آن به تازگی در بورس کار می‌کند.
14- با این اوصاف پیشنهاد وکلای محترم دادراه چیست؟ از چه طریقی برای طلاق اقدام کنم؟ چقدر شانس برنده شدن دارم؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید . تعجب از اینکه دانشجوی دکتری اینقدر از حق و حقو ق خود بی خبراست . حق تحصیل و حق اشتغال طبق قانون اساسی از حقوق مهمه هر فرد است . در صورت کتک کاری به 110زنگ بزنید و بعدش شکایت کنید تا مدرکی دال بر پرخاشگری و ضرب و وشتم داشته باشید تا با توجه به عسر و حرج پیش آمده بتوانید موفق در پشبر خواسته تان گردید.