مشاوره حقوقی رایگان - تجمع غیرقانونی

سلام منو 7 دی ماه سال 96 دستگیر کردن به جرم شرکت در تجمعات غیر قانونی 2 هفته زندان بودم و الان حکمم اومده 5 سال زندان 20 روز وقت گذاشتن برای اعتراض میخواستم بدونم اگه اعتراض بزارم کمکی میکنه؟ و اینکه میشه زندانمو بخرم؟ و اینکه برای کم شدن مدت حبس چیکار کنم مرسی.

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در این زمینه حتما باید پرونده مطالعه و لایحه موثری تنظیم گردد.در اسرع وقت از وکیل کمک بگیرید