مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

با سلام در پرونده دیه بنده به اجرای احکام واریز شده که بنده در پرونده دیگری به اتهام سرقت بازداشت بودم و وکالت دریافت دیه را به همسرم دادم که وکالت بنده را قبول نکردن و حال با وثیقه آزاد شدم و اجرای احکام دیه بنده را به خاطر پرونده دوم پرداخت نمیکند طی سوال از دادیار و قاضی پرونده گفتن دستور عدم پرداخت دیه را صادر نکردند و اجرای احکام پاسخ بنده را نمیدهند فقط میگویند دستور قضایی هست لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

علت عدم پرداخت و دستور را از اجرای احکام بپرسید اگر نتوانید پرونده خود را به یک وکیل دادگستری بسپارید در صورت نیاز به همکاری با همکاران یا بنده تماس بگیرید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
معنی فرمایشاتتان را متوجه نشده ام اما از قرایت پیداست مبلغ دیه پرداخت نمی شود
دو حال دارد
1- مدت زمان یک سال تمام شمسی برای دیه عمد سپری نشده است
2- دستور قضایی صادر ولی به رویت شما نشان داده نمی شود. اگر مورد دوم بود به بازرسی شعبه و اگر مورد اول بوداز اجرای احکام پیگیری نمایید و زمان پایان مدت را درخواست نمایید