مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه و طلاق

من سال 93 با آقایی نامزد کردم که الان میخوام ازش جدا بشم ... دلیل طلاقم خیانت کردن های مدام ایشون هست.. از همون دوران نامزدی تا الان که سه سال هست زیر یه سقف زندگی میکنیم ادامه داشته و من بارها ایشون رو بخشیده ام و بهشون فرصت دوباره دادم اما این سری میخوام ازش جدا بشم ... حق طلاق با من هستش و میخوام مهریه ام رو تماما بگیرم.. دارایی زیادی ندارن به جز یه ماشین و یه حساب بانکی مختصر..
حالا من چطور باید اقدام کنم .. اول درخواست مهریه بدم بعد طلاق؟
و اینکه چطور اقدام کنم که نتونه ماشین و حساب بانکیش رو به کس دیگه منتقل کنه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمااگر وکیل بگیرید بهتراست
اگرکه ازشوهرتان وکالت درطلاق دارید حتماباید به وکیل دادگستری دردادگاه وکالت دهید وخودتان نمی توانید به تنهایی اقدامی کنید بهترین وسریعترین نوع طلاق هم طلاق توافقی است