مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مخارج ساختمان

باسلام
پدرخانم بنده در اوایل ازدواج عنوان نمود یک واحد آپارتمان جهت سکونت بمن و همسرم میدهد.
در اواخر کار با پیمانکار ساختمانش به مشکل خورده و بعداز گرفتن تامین دلیل چون پولی جهت تکمیل نداشت بمن گفت یک واحد را خودت تکمیل کن.
من هم یک واحدرا تکمیل نمودم تا اینکه بعد از یکسال و نیم با همسرم به مشکل خوردیم.
حال چگونه میتوانم مخارجی که کردم و فاکتور و شاهد دارم را از ایشان طلب کنم؟؟
ایا میتوانم به قیمت روز درخواست مطالبه کنم؟؟
من درسال 93 حدود 10میلیون خرج کردم
الان همون خرج حدود 25میلیون شده.
ممنون

پاسخ ها :

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

سلام میتونین دادخواست مطالبه وجه بدین اما به میزانی که خرج کردین به قیمت اون زمان