مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره فوری

با سلام نامه بازگشت به کار بعد از رای هیئت تشخیص دقیقا چند روز طول میکشد تا نامه به دست ما برسد . و برای تصفیه حساب از یه کارگاه و بازگشت به کار میخام وکیل بگیرم چند درصد میتونه شریک باشه راهنمایی کنید ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، رأی هیأت تشخیص تا 15 روز از تاریخ ابلاغ به طرفین قابلیت اعتراض دارد و اگر در مهلت مزبور ، اعتراضی به آن واصل نشود قطعی می شود . در فرض سؤال رأی صادره را در تاریخی که به شما اعلام می شود ( حدود یکهفته تا ده روز از تاریخ جلسه رسیدگی ) می باید حضوراً با مراجعه به اداره کار مربوطه دریافت نمائید تا به شما ابلاغ گردد . رأی مذکور برای کارفرما از طریق پست سفارشی ارسال می گردد . جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص خواسته خود می توانید با تلفن همراه اینجانب یا سایر همکاران که در این زمینه دارای تجربیات کافی هستند تماس حاصل فرمایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بین دو تا سه هفته زیرا در این مدت زمان اعتراض نیز در نظر گرفته می شود.
می توانید برای مشاوره بیشتر وتقریر لوایح و یادرخواست های متبط با بنده و یا همکاران ارجمندم در دادراه تماس حاصل نمایید