مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

اخیرا آیین نامه اجرایی نظارت الکترونیکیه از سوی رییس قوه قضاییه ابلاغ شده است چند سال قبل هم آيين نامه اجرايي بند (و) تبصره (17) قانون بودجه سال 1393 كل كشور مصوب هیئت وزیران ابلاغ شد این دو با هم تعارض دارن تکلیف کدام است

پاسخ ها :

پرسشگر :

بنده شکایتی را در زمینه ابطال شرط حد نصاب در مرحله مصاحبه علمی ازمون دکتری علیه یکی از دانشگاه ها مطرح کرده ام که پرونده در تجدید نظر دیوان عدالت اداری می باشد.مشکل اساسی که وجود دارد این است که از مهلت معافیت تحصیلی من فقط چند روز باقی مانده .الان1- ایا من میتوانم از دیوان تقاضای صدور دستور موقت بر تمدید معافیت تحصیلی ام را بکنم2- ایا راه حل دیگری نیز وجود دارد.مثلا من شنیده ام در شرایطی امکان تمدید معافیت تحصیلی از طریق درخواست از نیروهای مسلح و نه دیوان وجود دارد وجود دارد اکنون اگر نظام وظیفه موافقت نکرد من چه خاکی در سرم بریزمت خدا راهنمای ام کنید وضعیت خانوادگی ام طوریه که اصلا نمیتونم برم خدمت لااقل فعلا نمیتونم