مشاوره حقوقی رایگان - احکام جزایی

با سلام خدمت شما وکلای محترم 20 روز پیش رای دادگاه به نفع بنده صادر و حکم قطعی هست یعنی به هیچ وجه جای اعتراض هم وجود ندارد با این وجود چند روز هست میرم اجرای احکام اما میگویند ثبت نشده یک ماه دیگر بیایید آیا باید همینکار را بکنم در صورتی که پرونده بنده روی میز قاضی هست به نظر شما چکار کنم ممنونم از همه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بعدازصدورحکم محکومیت وقطعیت رای پرونده به واحداجرای احکام دادسرا ارجاع میشود بستگی به سرعت عمل اونها دارد دیگه کمی صبرکنید